Yogacoaching:

Ben je op zoek naar een yogasequence die je thuis kan verder zetten op je eentje? Je weet niet altijd hoe er aan te beginnen en de videofilmpjes zijn niet altijd evident om te volgen. In een individuele begeleiding wordt een yogasequence aangeleerd op jouw maat. We houden rekening met je gezondheid, beperkingen, uitdagingen en creëren een unieke sessie.

Wat kost zo’n yogacoaching sessie?

45 € per uur.

De duurtijd per sessie gebeurt in samenspraak met de coachée.

Persoonlijke begeleiding

Welzijnscoaching:

Iedereen komt om de zoveel tijd in een nieuwe fase terecht. Dat vraagt veel energie, brengt je vaak in de war, geeft stress en misschien wel een burn-out of bore-out tot gevolg. Of je nu een twintiger bent op zoek naar de juiste carrière, of een werkende mama die alle ballen in de lucht probeert te houden. Of een prille veertiger die de balans opmaakt maar voelt dat het evenwicht niet klopt. Iedereen ervaart momenten waarop het niet gaat, waarop je het bos door de bomen niet meer ziet.
Op een creatieve én actieve manier gaan we onszelf begeleiden naar een nieuwe gewenste situatie. Je krijgt handvatten aangereikt en yoga wordt ingezet als tool om te ontspannen en te groeien. Je lichaam is je instrument waardoor je jezelf leert observeren en nog beter leert kennen. Kortom, een traject van zelfontplooiing en groei.

Wat kost zo’n welzijnscoaching sessie?

55 € per uur.

Deze prijs omvat tevens het materiaal. De duurtijd per sessie gebeurt in samenspraak met de coachée.

Het intakegesprek (+/- 30min) gebeurt geheel vrijblijvend en zonder kosten.