Deinze – Living Open Huis

In de Living van Open Huis 216 verwelkomen we jou voor wekelijkse yogalessen.

In het ‘living room’-concept willen we yoga doen beleven door een plekje te creëren waar we ons thuis voelen. Dat betekent ook dat we graag in kleine groepjes lesgeven (max 12 yogi’s), met ruimte voor persoonlijke aandacht. In de groepspraktijk Open Huis gebruiken we de centrale ruimte in het pand nl, de woonkamer. Een plek waar we dagelijks yoga kunnen beoefenen!

Adres: Kortrijksesteenweg 216, 9800 Deinze

Oudenaarde – Lotus Living

In Oudenaarde starten vanaf januari 2020 eveneens wekelijkse yogalessen in de living. Hier werken we nog meer vanuit de living room, we gaan nl de eigen ‘home studio’ ervaring opzoeken. De woonkamer is er en we creëren er ons eigen unieke plekje. Omdat er max 6 yogi’s les kunnen volgen worden deze lessen intiem en kunnen we er een heel persoonlijke yogabeleving van maken.

Op die manier willen we inspireren om thuis ook een plekje te creëren en binnen het gezin af en toe eens een te gekke yoga asana uit te voeren of gewoon even rustig op de bank tot jezelf te komen.

De home studio noemen we Lotus Living. Het is een woonkamer maar het is ook ‘a way of life’ – living yoga, breathing yoga, enjoying yoga…

Adres: Ganzendries 44, 9700 Oudenaarde