Binnen de Movement Studio creëren we een team dat ten allen tijde ten dienste kan staan voor de yoga liefhebber én voor elkaar zorgt.

Elke teacher heeft zijn eigen stijl en legt andere accenten maar we vertrekken telkens vanuit dezelfde yoga-visie: we geven les vanuit het hart.

Angelique

Angelique De Paepe is een gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance).

Reeds meer dan 5 jaar is yoga een passie. Het startte bij het ontdekken van een nieuwe wereld en vooral een methodiek die mij rust bracht, mij leerde omgaan met spanning.

De passie werd versterkt dankzij mijn Indische yogaleraar. Ik volgde meerdere intensieve retreats in India en versterkte mijn kennis en aanpak tijdens mijn lerarenopleiding bij de erg inspirerende Yogalife organisatie (www.yogalife.be).

Yoga is geen work-out wel work-in : je combineert fysieke oefeningen met een mentale focus op jezelf, je ademhaling en jouw energie. Je ontdekt jouw ontwikkelingspad.

Ik nodig je graag uit op het pad om verbinding te maken met je lichaam, je geestelijke gezondheid te versterken en  rust in je hoofd te vinden. Leer je balans vinden tussen jouw comfort-zone en jouw uitdaging. Kom thuis in jouw lichaam.

Ulrike

Ulrike Vincent is een gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance).

Ulrike houdt van dans, beweging en vooral yoga en wenst graag haar ervaringen te delen.  Ze behaalde haar diploma Hatha Yoga bij Yogalife. Ze startte UYoga op in 2018 en volgde een upward spiral yoga psychology program in India.  

In juni 2019 deed ze nog een bijkomende training en werd zo een gecertificeerd Yoga Nidra lerares. De lessen worden op een heel down to earth manier gebracht.  

Een mix van ademhalingsoefeningen, yogaposes en ontspanning met lichte achtergrondmuziek brengen je helemaal terug in balans. Eventjes herbronnen om daarna fris je uitdagingen tegemoet te gaan. 

Nele

Nele Temmerman is een gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance).

Nele richtte de Movement Studio op in het najaar van 2017 en startte met wekelijkse lessen vanaf half april 2018.