Binnen de Movement Studio creëren we een team dat ten allen tijde ten dienste kan staan voor de yoga liefhebber én voor elkaar zorgt.

Elke teacher heeft zijn eigen stijl en legt andere accenten maar we vertrekken telkens vanuit dezelfde yoga-visie: we geven les vanuit het hart.

Angelique

Angelique De Paepe is een gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance).

Reeds meer dan 5 jaar is yoga een passie. Het startte bij het ontdekken van een nieuwe wereld en vooral een methodiek die mij rust bracht, mij leerde omgaan met spanning.

De passie werd versterkt dankzij mijn Indische yogaleraar. Ik volgde meerdere intensieve retreats in India en versterkte mijn kennis en aanpak tijdens mijn lerarenopleiding bij de erg inspirerende Yogalife organisatie (www.yogalife.be).

Yoga is geen work-out wel work-in : je combineert fysieke oefeningen met een mentale focus op jezelf, je ademhaling en jouw energie. Je ontdekt jouw ontwikkelingspad.

Ik nodig je graag uit op het pad om verbinding te maken met je lichaam, je geestelijke gezondheid te versterken en  rust in je hoofd te vinden. Leer je balans vinden tussen jouw comfort-zone en jouw uitdaging. Kom thuis in jouw lichaam.

Nele

Nele Temmerman is een gecertificeerde Hatha Yoga Teacher (200h Yoga Alliance).

Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door beweging. Mijn ouders lieten me naar de balletles gaan omdat ik maar bleef zagen en o zo graag wou dansen. Het heeft me nooit meer losgelaten…

Een zware achillespeesblessure maakte abrupt een einde aan mijn danscarrière. Ik studeerde communicatie en ging aansluitend aan de slag in de privé sector.

Dans is mijn tweede taal. Ik voelde aan dat ik dat hoofdstuk wou verderzetten na het 12 jaar daarvoor abrupt te laten stoppen. Zo kwamen dans en yoga (opnieuw) op mijn pad.

De combinatie enthousiasme, professionalisme en maturiteit vormden voor mij de basis van een creatieve manier van denken, in eerste instantie binnen dans en beweging. Meer en meer vormde ‘welzijn’ het doel: jezelf goed voelen, bewust in het leven staan, open minded zijn en blijvend jezelf ontwikkelen.

In 2015 richtte ik – op dat moment als dansleerkracht van de SAMWD Deinze – een dans vzw op. De drang om anatomie en artisticiteit te combineren uitte zich in de oprichting van Dance A.R.T!. Improvisatie en compositie vormden de kernwoorden om tot nieuwe bewegingen te komen. Zonder drempels, zodat we van elkaar kunnen leren en werkelijk iedereen de kans krijgt om te dansen. Soms werkten we toe naar een toonmoment.

Het ideale platform om te leren hoe de zakelijke kant geregeld werd 😉

Ik schoolde me bij tot Creatief Agogisch Coach (2016) en startte bij Yogalife mijn Yoga Teacher Training (200h) in 2017. In 2019 volgde ik een opleiding tot ontspanningsmasseur. Anatomie en artisticiteit blijven belangrijk, aangevuld met bewustwordings- en coachingstechnieken.

In 2018 startte ik de Movement Studio op.

Vanuit dans en yoga begeleid ik je graag verder om een bewustvoller, speelser en boeiender leven te creëren.

Namasté!

#awareness #yogateacher #movement #createyourownlife #bethecreator #liveinawareness #danceeveryday #yoga #yogalife

Meer informatie vind je op www.lotusliving.be