We trachten de lessen steeds een fijne beleving te laten zijn voor iedereen. Dat lukt het best als we elkaar respecteren en goede afspraken maken.

1/ Kom op tijd. Eenmaal de deur dicht is, kan je niet meer binnen. De lessen starten steeds met een moment van meditatie, waardoor het zeer storend is wanneer er nog mensen binnenkomen.

2/ Zet je telefoon uit of op vliegtuigmodus. Dat ene uurtje neem je even tijd voor jezelf. Verwacht je een dringende oproep, geef een seintje vooraf aan de lesgever zodat deze op de hoogte is bij het afgaan van de telefoon en het verlaten van de ruimte.

3/ We hebben respect voor onszelf én voor de ander. Dat geldt ook voor het materiaal aanwezig in de Studio. Gebruik het materiaal met zorg en kuis de matjes na gebruik. Zo heeft iedereen telkens een proper matje.

Category: Lessen

Graag. Als je dit niet doet dan zal er een lesbeurt in mindering gebracht worden. Doe je dit tot 2u voor aanvang van de les, dan verlies je geen lesbeurt.

Category: Praktisch

Je hoeft niets mee te brengen, alles is in de studio aanwezig. Eventueel een flesje water, en makkelijke kledij om vrij te kunnen bewegen.
Matjes, bolsters, blokken, riemen,… alles is aanwezig om op een veilige manier een yogales te volgen.

Category: Praktisch

Dat kan, maar dan loop je het risico dat er geen matje meer vrij is. Indien je niet meer kan inschrijven online en toch wil meevolgen, geef een seintje via telefoon en dan hoor je meteen of er nog plaats is.
Is het de eerste keer, dan kan je als proefles meevolgen.

Category: Praktisch

Als je reeds gereserveerd hebt en blijkt dat je niet aanwezig kan zijn, dan kan je zelf de annulatie inbrengen tot 2u voor aanvang van de les. Indien dit minder dan 2u voor aanvang van de les is, zullen wij de lesbeurt in mindering brengen.

Category: Praktisch

Ja, de Studio kan ten alle tijde een les annuleren. We zullen dit doen wanneer er onvoldoende yogi’s zijn (bij minder dan 3 yogi’s) of wanneer er geen lesgever aanwezig kan zijn. Uiteraard is dit niet de bedoeling, We zullen alles in het werk stellen om de lessen steeds te laten doorgaan.

Category: Praktisch

Je betaalt bij voorkeur via het reservatiesysteem (Momoyoga) waar je kan betalen met bancontact. Je kan ter plaatse voor aanvang van de les cash of met de payconiq app betalen. Dus cash, app of online bancontact…

Category: Praktisch

Alles gebeurt zo veel mogelijk via de website, zodat we geen mensen aan de deur moeten weigeren. Je kan altijd via telefoon aftoetsen of er op het laatste moment nog een plekje vrij is, dat is geen enkel probleem.

Category: Praktisch

Load More