Start lessen 25 augustus!

Volgende week zondag is het zover: de lessen van de Movement Studio herstarten terug!

Het lessenrooster is hier en daar licht gewijzigd: er is een extra les Yogilates toegevoegd en er is nu ook op regelmatige basis een Ouder-Kind Yogales en een Movement Flow voor Kids op zaterdagvoormiddag. Kortom, voor elk wat wils!

Locatie Open Huis 216, Deinze

Najaar 2019:

MaDiWoeDoVrijZaZo
18u45-
19u45
Yogilates
11u15-
12u15
Movement Flow
Kids (week 1*)
9u-
10u
Hatha Flow
20u-
21u
Evening Flow
11u15-
12u15
Ouder-Kind
Yoga (week 2*)
10u15-
11u15
Yogilates

*reeksen van telkens 6 lessen, afwisselende weken (start vanaf 21 september)

En dan niet geheel onbelangrijk: het team binnen de Movement Studio is aan het groeien… met plezier kan ik meegeven dat Angelique en Ulrike het Movement Team vervoegen en elk enkele lesuren op zich nemen in Deinze. We vormen telkens een tandem, waardoor bij afwezigheid van de vaste lesgever de les altijd zal kunnen doorgaan omdat telkens iemand van het team opvangt. Zorgen voor onze yogi’s, maar ook zorgen voor elkaar <3

Onze website heeft een likje verf gekregen. We hopen dat alle info nog beter leesbaar is, dat het reserveringssysteem nog vlotter kan gebruikt worden,… het is de bedoeling dat de beleving intuïtief gebeurt, met zorg voor transparante communicatie.

Nieuw vanaf dit najaar is de ontspanningsmassage. Om het welzijn van de mens te verhogen zetten we met de Movement Studio in op Yoga en Beweging. Wekelijkse lessen zijn hierin een belangrijk onderdeel, maar ook individuele contactmomenten zijn belangrijk. Door middel van Yogacoaching, Welzijnscoaching en Ontspanningsmassage breiden we het aanbod op maat uit. Binnen het Movement team is het Nele die deze op maat gemaakte begeleiding voorziet. Je kan haar altijd een mail sturen op nele@movementstudio.be.

De lotus staat symbool voor groei en ontwikkeling, in de eerste plaats in onszelf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *