Kom aangekleed naar de les. Kleed je in laagjes, het raam staat zoveel mogelijk open om de ruimte te verluchten.

Kom niet te vroeg, zodat de yogi’s uit de vorige les eerst kunnen vertrekken. Wacht even buiten (als het weer het toelaat) of in de wagen. Kom zeker niet te laat, omdat we graag de rust en veiligheid willen garanderen van iedereen in de zaal.

De inkomhal willen we zo veel mogelijk vrijhouden voor doorgaand verkeer. Blijf niet hangen na de les om een babbeltje te slaan maar enkel om je schoenen uit te doen en binnen te komen. Babbel gerust verder op de parking 😉

Beperk het toiletgebruik.

Was je handen thuis, er is alcoholgel voorzien bij binnenkomst en na de les kan je deze opnieuw gebruiken indien gewenst.

Breng je eigen yogamat mee. Ook dekentjes, zitkussens, blokjes, riemen… De yogamatten kunnen gebruikt worden indien je zelf geen mat hebt, deze worden telkens goed gereinigd. Andere materialen kunnen niet gebruikt worden omdat het moeilijk is ze te reinigen.

Bij het verlaten van de zaal, geef ruimte aan elkaar.

De deur zal open staan, alsook de voordeur. Zo hoef je niet onnodig dingen aan te raken. Daarom is het belangrijk je in laagjes te kleden zodat je geen kou vat. Is de voordeur gesloten, dan zijn de yogi’s van de vorige les nog niet buiten. Wacht dan nog even buiten of in de wagen.

Op de vloer is aangeduid waar je je mat kan leggen. Gebruik het symbool op de vloer als midden van je mat. Zo krijgt iedereen les op een veilige afstand.

We kunnen het niet genoeg herhalen: blijf thuis als je ziek bent. Rusten en uitzieken zijn belangrijker en gezonder dan sporten op dat moment.

Begroet elkaar met het Namasté gebaar, een respectvolle én veilige manier om elkaar te begroeten.

Het dragen van een mondmasker is niet verplicht. Uiteraard mag je dat zeker doen als je dat zelf wenst.

Het assisteren van de yogi’s door de teacher zal voorlopig enkel met woorden zijn. Wij raken niemand aan uit respect voor de ander en passen de veiligheidsvoorschriften zo correct mogelijk toe.

Heb je nog vragen of hebben we iets niet duidelijk vermeld? Meld het ons gerust. We, met z’n allen, vertrouwen op ieders positieve, rustige en correcte houding in deze woelige tijden en waarderen het meer dan ooit als je je ergens niet goed bij voelt dat je het zeker communiceert.

Geniet! Na 3 maanden geen studiolessen zijn we heel blij jullie terug te verwelkomen. Tot op de mat!